Uutuudet

is Clinical ihonhoitosarja nyt meillä!

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Sarja on korkealaatuinen ja sen taustalla on mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät. Nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti!

 

iS Clinical Fire&Ice- käsittely on kevyt happokuorinta, jolla saadaan aikaan upeita tuloksia ilman toipumisaikaa. Kyseessä on intensiivinen kasvohoito, joka nopeasti, mutta turvallisesti muokkaa ihoa, häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmittää ihoa ja uudistaa sitä. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Ei ihon kuoriutumista tai muita epämukavia sivuvaikutuksia.

****************************************

 

Caretech RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille.

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen lisäten kollageenin muodostusta. Se myös kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja.Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiinta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho.

Caretech RF vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmänympärillä, nasolabiaalipoimuihin, hamsteripusseihin, huulirypyille, roikkuvalle kaulan iholle ja ihon kiinteytykseen.

RF eli radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoitoon kivuton ja se tuntuu lämpönä iholla. Toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita.

Sinun Salongissasi Caretech RF – Cryo hoidot tehdään Exuviance- tuotteilla.

Lue lisää:http://sinunsalonkisi.fi/palvelut/kasvoille/laitehoidot-kasvoille/