Exuviance erikoiskasvohoidot (49–119 €)Ovat vastaus heille, jotka eivät ole tahtoneet saada apua iho ongelmiinsa. Nämä hoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja ihon ongelmien mukaan. Hoidoissa voidaan suorittaa ihon epäpuhtauksien poistoa sekä hoitoa tehostavaa hierontaa. Säännöllisellä kotihoidolla 
sarjan tuottein varmistetaan hoitolahoitojen tulokset. Apua Exuviance hoidoista ovat saaneet mm. rasvainen ja epäpuhdas iho, akne, ruusufinni eli rosacea, atoppinen iho, psoriasis, ikä- ja maksaläiskät sekä ikääntymisen aiheuttamat juonteet ja kimmoisuuden katoaminen. Tämän sarjan tuotteilla on mahdollista saada tuloksia. Exuviance on ihotautilääkärien kehittämä kosmetiikkasarja joka on saatavilla vain ammattitaitoisten koulutettujen ihoterapeuttien kautta.

Exuviance 
Ihonpuhdistus (n. 55–91 €)

Tavoitteena on poistaa iholta epäpuhtaudet kuten mustapäät, talitukkeumat ja kuollut solukko ihon pinnalta. Ja saada iho toimimaan paremmin. Hoitolassamme on saatavilla ihan perinteistä mekaanista epäpuhtauksien poistoa, hellävaraisen tehokasta ultraäänipuhdistusta. Ammattitaidolla valitsemme juuri sinulle sopivimmat 
tuotteet hoidossa.

Kasvohoito hieronnalla (73 €)

Hemmotteleva kasvohoito. Tässä hoidossa pyrimme kirkastamaan ja virkistämään ihoa kevyellä kuorinnalla ja erilaisin tehoainein, jotka imeytetään hoidon aikana iholle käsin. Hieromme kasvot ja käytämme naamioita, jotka valitsemme ihosi tarpeiden mukaan.

Täydellinen kasvohoito (88 €)Tämä hoito on perinteinen hoito, joka sisältää täysin käsin tehtynä joko  perinteisen tai kemiallisen kuorinnan , mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä hieronnan. Hoidossa käytämme sinun ihosi tarpeisiin sopivat tehoaineet,seerumit, voiteet ja naamiot.Exuviance Mini kasvohoidot (49 €) Yhdistä kaksi minihoitoa (59 /69 €) Kuorinta hoito 

kaunistaa ja heleyttää ihoasi jo kerrasta.

Hieronta hoito imeyttää tehoaineet ihoosi samalla rentouttaen kasvojen lihakset.

Kultanaamio hoito on ravitseva ja rentouttava tehonaamio kaikille jotka kaipaavat kosteutta ihoon.


Minihoito on ihanteellinen myös juuri ennen juhlia.


 

Exuviance (www.exuviance.fi)silmänympäryshoito (15–28 €)

Hoito, jonka voit ottaa yksinään tai sitten yhdistää Exuviance hoitoihin vaivattomasti. Tämä hoito todella toimii upeasti vähentäen silmänympärysjuonteita sekä ehkäisee uusien syntymistä.

 

Forlle´d erikoiskasvohoidot (79-99 -145 €)

Hoidot tehdään täysin käsin ja hoito on hyvin hoitava ja erittäin tehokas ihosi kosteuttaja. Tämä on hoitolamme tuoksuton ihonhoitosarja.

Patentoidun ja Nobel palkitun Forlledin käyttämän teknologian kehitti tunnettu tiedetutkija Koichi Tanaka. Pitkien tutkimuksien jälkeen syntyneet ammattitasoiset tuotteet käyttävät ainutlaatuisen teknologian. Forlle´din tuotteiden sisältämän pienimolekyylinen hyaluronihappo imeytyy vaivatta ihoon keratinosyyttien soluvälien kautta ja vaikuttaa ihoon dermiksen alueella aktiivisesti. Pilkottuna molekyylinä Forlle´din hyaluronihappo on helposti ihon solujen sekä epidermiksen keratinosyytien että dermiksen fibroblastien saatavilla ja hyödynnettävissä. Hyaluronihappo on tehokas aine joka pystyy sitoamaan äärimäisen paljon vettä. Tämä aine ja muut ainutlaatuiset teknologiat antavat pitkäaikaisen vaikutuksen ihon ulkoa kuin sisältäkin.