UUTUS!

Caretech RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille.

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen lisäten kollageenin muodostusta. Se myös kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja.Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiinta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho.

Caretech RF vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmänympärillä, nasolabiaalipoimuihin, hamsteripusseihin, huulirypyille, roikkuvalle kaulan iholle ja ihon kiinteytykseen.

RF eli radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoitoon kivuton ja se tuntuu lämpönä iholla. Toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita.

Sinun Salongissasi Caretech RF – Cryo hoidot tehdään Exuviance- tuotteilla.

Oxyjet happihoidot

HAPPISYVÄPUHDISTUSHOITO 88 € /( 108 €)
Tehokas syväpuhdistus OXYclear Lotion syväpuhdistunesteen ja hapen avulla. Lisänä lääkinnällinen sininen valo, vaikuttaa 270 nm asti sekä desinfioi, antibakteerinen vaikutus. Kaikille ihotyypeille. Erityisesti epäpuhtaalle, elottomalle, tukkeutuneelle ja väsyneelle iholle. Nostaa epäpuhtaudet ihon pintaan ja kuorii ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Estää hyperkeratoosia tehokkaasti. Valmistelee ihoa intensiivisiä hoitoja varten. Ravitsee ja virkistää ihoa yleisesti. Todellinen syväpuhdistus kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille asiakkaille!
Hoidon kulku:
– Alkupuhdistus
– Kuorinta enzy/peeling
– OXYclear syväpuhdistus
(- OXYjet happipainehoito kasvot, kaula, dekoltee tai vain paikallisesti silmänympärys ja/tai huulet)
– OXYspray elvyttävä happisuihke hoidettavalle ihoalueelle
– Cool moisture naamio kasvot, kaula, silmänympärykset ja mahd. OXYaroma happihengitys
– Nora Bode loppuvoiteet kasvot/kaula, silmän- ja huultenympärysiho asiakkaan ihotyypin mukaan

TEHOKIINTEYTYSHOITO 98 € (+20€/40€/60€)
Tehokkaasti muokkaava ja stimuloiva hoito kasvoille ja kaulalle. Lasikuulahoitopään pyörimisliike muokkaa tehokkaasti sekä kiinteyttää ihoa. Lymfaattinen vaikutus tehostuu. Kiinteyttää, kohottaa veltostunutta ja väsynyttä ihoa. Häivyttää ilmejuonteita ja muokkaa ”roikkuvia kasvoja”. Kirkastaa sameaa ihoa. Voimakas ”Detox prosessi” käynnistyy. Vähentää turvotusta. Sininen valo rauhoittaa. Deluxe laitteessa valittavissa myös punainen valo! Käytetään yhdessä OXYtone serum tehokiinteytysnesteen kanssa!
Hoidon kulku:
– Alkupuhdistus ja mahd. kuorinta enzy/peeling
(- OXYjet happipainehoito kasvot/kaula/silmän/huultenympärys iho)
– OXYtone tehokiinteytys ja kohotus kasvoille
– OXYspray elvyttävä happisuihke kasvoille
– Cool moisture mask/Kollageeni-kaviaari tai aloe vera naamio ja mahd. OXYaroma happihengitys
– Nora Bode loppuvoiteet kasvot/kaula, silmän- ja huultenympärysiho asiakkaan ihotyypin mukaan

OXYjet® patentoitu HAPPIPAINEHOITO 20€/40€/60€

Pikakaunistushoito kaikille asiakkaille. Kuljettaa tutkitut ja turvalliset tehoainetiivisteet syvälle ihon soluväleihin ja muodostaa pitkäkestoisia vaikutusainevarastoja ihon soluväleihin. Estää ihon vanhenemisen merkkejä. Uudelleen rakentaa vaurioitunutta ihoa. Täyttää tehokkaasti hoitaen juonteet koko kasvoilta ja huultenympärysalueelta. Koko kasvoille, silmänympäryksille ja yksittäisille juonteille Ultrajet- tehoainetiiviste, huulille Lip treatment- tehoainetiiviste. Deluxe, täydellinen hoito silmänympäryksille Kollageeni-Kaviaari silmälapuilla.
– Alkupuhdistus
– OXYjet® happipainehoito silmän- ja huultenympärys iho, yksittäiset juonteet ja rypyt
– Nora Bode loppuvoiteet kasvot/kaula, silmän- ja huultenympärysiho asiakkaan ihotyypin mukaan

 

DELUXEHOITO 165 €
Hemmotteleva, mutta tehokas 5-vaiheinen hoito kasvoille, kaulalle, dekolteelle, silmän- ja huultenympärysiholle. Vaikutukset näkyvät ja tuntuvat heti hoidon jälkeen solutasolla asti. Kokonaisvaltainen happihoito niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.
Hoidon kulku:
– Alkupuhdistus ja (kuorinta enzy/peeling)
– OXYclear syväpuhdistus
– OXYjet happipainehoito kasvot, kaula, dekoltee, silmänympärys- ja huulten iho.
– OXYtone tehokiinteytys ja kohotus kasvoille
– OXYspray elvyttävä happisuihke hoidettavalle ihoalueelle
– Cool moisture naamio kasvoille sekä kollageeni-caviar silmälaput
– OXY happihengitys
– Nora Bode loppuvoiteet kasvot/kaula, silmän- ja huultenympärysiho asiakkaan ihotyypin mukaan

 

 

HydraFacial™ -kasvohoitoteknologia mullistaa ihonhoitomaailmaa!

”Se on vaan pakko kokeilla!”

HydraFacial™ on uusi kasvohoitoteknologia, joka mullistaa ihonhoitomaailmaa ympäri maailmaa ja on saanut valtavan suosion paitsi kotimaassaan USA:ssa myös muualla maailmassa.

HydraFacial™ on valittu johtavan ihonhoito- ja kauneushoitoalan ammattilaisten lehden, Les Nouvelles Esthétiques & SPA:n, arvostelussa vuoden 2011 ja 2012 parhaaksi hoitolalaitteeksi.

HydraFacial™ on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta. Seerumipohjainen, tehokas, mutta silti hellävarainen HydraFacial™ ei ainoastaan kuori ihoa poistaen kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet, kuten perinteiset mikrohionnat, mutta lisäksi hoitaa alla olevaa tervettä ihoa syväpuhdistaen, poistaen kivuttomasti mustapäät, kosteuttaen sekä syöttäen iholle tärkeitä antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita.

HydraFacial™in poikkeuksellinen tehokkuus perustuu sen erityisiin seerumeihin, joita käytetään patentoiduilla, spiraalimaisilla hoitopäillä, joista sekä syötetään iholle puhdistavia ja hoitavia ainesosia ( mm.glukosamiini,maitohappo,hiivauute ja merileväuute), että imetään iholta pois epäpuhtauksia. Pyörrepuhdistusvaiheessa huokoset tyhjennetään BetaHD seerumilioksen avulla (sisältää mm.salisyylihappoa) täysin kivuttomasti ilman puristeluja!

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox-6 -seerumi, joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6 -liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

HydraFacial™-teknologian patentoiduissa HydroPeel™ -hoitopäissä on spiraalimainen rakenne, jonka ansiosta seerumit vaikuttavat iholla pidempään samanaikaisesti, kun hoitopäät kuorivat ihon eri kerroksia. Hoito tuntuu viileältä ja miellyttävältä sekä jättää ihon puhtaaksi, tasaiseksi, kosteutetuksi ja kuultavaksi. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa, vaan voit jatkaa normaalisti arkea hoidon jälkeen ja myös meikkiä voi käyttää välittömästi.

Perinteisiin, aggressiivisempiin hoitomuotoihin, kuten happokuorintoihin ja mikrohiontaan verrattuna HydraFacial™ -teknologia on paitsi tehokkaampi mutta ei myöskään aiheuta ihon ärsytystä tai vaadi toipumisaikaa. Hoitoon voidaan kuitenkin helposti yhdistää myös puhdistavien happojen käyttöä. Glykoli- ja salisyylihappojen yhdistämisellä HydraFacial™in fyysisiin kuorintaominaisuuksiin saadaan erittäin hyviä tuloksia. Perinteisiin happokuorintoihin verrattuna HydraFacial™in happokuorintatoiminnon käyttämisen jälkeen iho toipuu niihin verrattuna erittäin nopeasti. Hoito soveltuu kaikentyyppiselle iholle: ohuelle ja herkälle iholle, ikääntyvälle iholle sekä rasvaiselle iholle.

hydrafacial_hoitovaiheet

 

 

 

 

 

 

 

 

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

  • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt; epätasainen ihonväri
  • Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
  • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
  • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty ”puristelu” tapahtuu HydraFacial-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

Kuinka kauan hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 30 minuuttia. Hoitoajaksi varaamme silloin yhden tunnin ensimmäisellä kerralla. Ja myöhemmin voimme lyhentää hoitoon varattavaa aikaasi.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa(vähintään SPF 30). Saunaa ja liikuntaa on myöskään suositella saman päivän aikana. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita.

Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee parissa minuutissa, jonka jälkeen olet valmis vaikkapa menemään takaisin töihin. Toipumisaikaa ei siis tarvita.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?

HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Mitä alueita HydraFacial-laitteella voidaan hoitaa?

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää.

Milloin HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi?

HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville naisille eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana ilman konsultaatiota hoitolassa.

Kuvia ennen ja jälkeen hoitojen.

hydrafacial_ennenjalkeenkooste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HYDRAFACIAL™


HydraFacial™ Clean & Hydrate -kasvohoito (95 €)

Nuorille esimerkiksi nuorisopuhdistuksen hyvänä kivuttomana tehokkaana vaihtoehtona.
sis. kuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys.

HydraFacial™ Deep Clean -syväpuhdistava (135 €)

Kivuton ihonpuhdistus nopeasti ja tehokkaasti aikuiselle.
sis. kuorinta, happokuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys -tehoaineena GlySal-happoampulli.

HydraFacial™ Anti-Age -kiinteyttävä kasvohoito (155 €)Kasvohoito joka tehokkaan puhdistuksen lisäksi vaikuttaa myös ryppyihin!
sis. kuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys – tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-peptidi tehoseerumi.

Clean & Hydrate -hoito selälle (95 €)sis. kuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys.

Hoitoihin voidaan lisätä (+35 €)Decolleteen ja kaulan hoito.