Kädet

Spa-Manikyyri (55€)

Spa-manikyyrissä tehdään käsien ravitseva suola- tai sokerikuorinta, parafiini (lämminvaha) pakkaus, kynsien muotoilu viilaten, kynsinauhojen hoito, hieronta sekä lakkaus tai kiillotusviilaus. Voidaan yhdistää kasvohoitoon. (Kasvohoidon yhteydessä 35€)

Minimanikyyri (38€)

Minimanikyyrissä hoidetaan kynsinauhat, muotoillaan kynnet sekä kiillotetaan tai lakataan kynnet. Hoito viimmeistellään käsivoiteella. Voidaan yhdistää kasvohoitoon. (Kasvohoidon yhteydessä 28€)

 

Parafiinipakkaus käsille vain hoidon yhteydessä (15 €)

Kasvohoidon yhteydessä voit lisäpalveluna valita käsiä hoitavan lämpöisen parafiinipakkauksen joka ravitsee kuivaa ja karhea ihoa.

Suolahoito käsille vain hoidon yhteydessä (15 €)

Kasvohoidon yhteydessä voit lisäpalveluna valita käsiä hoitavan mineraalisuolaöljy naamion hoidon aikana. Hoito ravitsee ja pehmentää ihoa.

 

Shellac kestolakkaus (46 €)

Tämä on se kestolakkaus jossa ei rikota oman kynnen rakennetta vaan lakataan kynnet normaaliin tapaan ja kovetetaan lakka uv-valon avulla siten, että sen kesto on jopa 2 viikkoa. Poisto tapahtuu joko itse poistamalla asetonilla tai hoitolassa ammattilaisen tekemänä.

Olemme seuranneet aktiivisesti lehdistössä olleita uutisia kestolakkausten aiheuttamista allergiaoireista kuluttajille. Hoitolassamme ei ole raportoitu yhtään kestolakkausallergiaa Shellaceista jotka eivät sisällä ollenkaan Hema- yhdistettä, suoria akrylaatteja tai formaldehydiä. Näin suojaamme sekä ammattilaisemme ja asiakkaamme.

Kynsien koristelu Shellack lakkauksen yhteydessä +1 €/ kynsi/ koriste.

Shellac huolto 56 €.

Vanhan lakan poisto ja uusi lakkaus.