Karvanpoistot

Alexandria body sugaring Karvanpoisto Sokeroinnilla

Ammattilaisen nykyaikainen ”makea” tapa, jolla poistetaan karvat hygieenisesti ja turvallisesti. Säännöllisellä sokeroinnilla karvan kasvu hidastuu ja se vähenee vähenemistään. Tällä menetelmällä vältyt kovasta sänkikasvusta. Sokerointi on täysin turvallinen ja luonnollinen tapa poistaa ihokarvat kaikkialta kehosta jopa herkimmiltä ihoalueilta. Sokerimassa levitetään vastakarvaan jolloin se takertuu jopa 2-3mm karvoihin ja niinkin lyhyt karva saadaan poistetuksi. Ihanteellisin karvanpituus on kuitenkin 5-10mm, jotta karvassa on tarpeeksi tarttumapintaa ja siten se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karva ei olekaan. Pitkä karva siistitään käden käänteessä poistopituuteensa hoitolassa, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon karvoituksen ollessa ”luonnontilassa”. Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän. Lopputuloksena on sileä, pehmeä sekä karvaton iho.

Kasvot (alk.15€), Kainalot (alk.15€), Sääret (35€), Reidet (45€), Kädet (alk.28€), Bikini (alk. 25€)

Brasilialainen sokerointi.(80 €)

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla ihon karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan (kutsutaan L.A.-karvanpoistoksi) tai jättämällä pieni kaistale karvoitusta ns. kiitorata, asiakkaan toiveiden mukaan(brasilialainen).

Hoitolassamme brasilialainen karvanpoisto käsittää kaiken häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka, siis häpykarvoituksen joko kokonaan tai osittain, häpyhuulet sekä pakaravaon. Vain naisille.

String sokerointi (45€)

String sokeroinnissa poistetaan karvat jotka jäävät string-mallisten housujen ulkopuolelle. Vain naisille.

Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Toimenpide ei varsinkaan ensimmäisillä kerroilla ole kivuton. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttavat karvan niin hentoiseksi ja harvaksi, että toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.
Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa. Sokeroidessa karva ei myöskään kasva takaisin kutiavana sänkenä. Karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 – 6 viikkoa, joka vielä harvenee ajan myötä.

Hygieenisyyden vuoksi on huolellinen pesu suoritettava juuri ennen karvanpoistoa. Siihen on hoitolassamme mahdollisuus.

Tervetuloa kokeilemaan…
tuloksena on ihana, karvaton olo!

 

e-Style valoimpulssi karvanpoisto
(alk.72€/15min)

Valoimpulssilaitteella tehtävä karvanpoisto. Poistaa kaikenväriset karvat ja sopii kaikille ihotyypeille, myös tummalle iholle. Muista karvanpoistomenetelmistä/valoimpulssista poiketen e-Style ei erittele karvoja värin perusteella. Viitteelisiä hoidossa kuluvia aikoja: kasvot 15-30 min, sääret n.60 min, koko jalat 1-2 h.- Bikinialue n. 15-30 min, kainalot 15-30 min, selän alue 15-60 min, käsivarret n. 30min.