Jalat

Pedikyyri 66€

Pedikyyri tehdään laadukkailla Exuviance ihonhoitotuotteilla. Hoitoon sisältyy: virkistävä jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja lopuksi kosteuttava voide. Halutessa lakkaus.

Spa-Pedikyyri 79€

Spa Pedikyyri tehdään pedikyyrin tavoin Exuviance tuotteilla. Hoitoon sisältyy: virkistävä jalkojen kylvetys, jalkojen pehmittävä erikoiskuorinta, myös säärien kuorinta, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, ravitseva naamiopakkaus polvista alaspäin ja rentouttava hieronta sekä jaloille että säärille ja lopuksi kosteuttava voide. Halutessa lakkaus. Lakkapullo omaksi sisältyy hintaan.

 

Varpaankynnen geelaus (60€)

Tämä on se huolettomin tapa saada huolitellut varpaat koko kesäksi!

Varpaankynsien geelaus 60 €

Pedikyyri ja varpaankynsien geelaus 98 €

SPA-Pedikyyri ja varpaankynsien geelaus 108€

Varpaankynsien geelaus tarkoittaa oman kynnen päälle tehtävää vahvistusta UV-kovetteisella geelillä. Kynteen ei lisätä pituutta ja kerros on ohut, joten lopputuos on käytännöllinen ja miellyttävä. Useimmiten teemme perus ranskalaisen geelauksen. Varpaankynnet kasvavat sormen kynsiä hitaammin joten alkukesän geelaus voi parhaimmillaan pysyä jopa koko kesän yli. Yleenä ainakin 1-2 kk. Tämän jälkeen geelit voi huollattaa tai kasvattaa pois ja kasvurajaa voi häivyttää kynsilakalla. Geeliä voi myös viilailla ohuemmaksi. Geelauksessa kynnet lyhennetään, ohennetaan ja kynsinauhat siistitään. Samoin huollossa, jolloin tulos on jälleen uudenveroinen. Hyvin hoidetut pehmeät jalat ovat tärkeitä kesäaikaan jolloin jalat ja varpaat ovat paljon esillä. Varpaankynsien geelauksella kynsistä tulee vahvemmat ja tasaisemmat. Geelauksella pystytään myös peittämään kynnen keltaisuutta.

Muistathan mainita aikaa varatessasi että haluat geelauksen jalkahoitosi yhteydessä jotta voimme varmistaa palvelun saatavuuden.