Ehostukset

Tuotteina käytämme meikeissä Beauty Is Life värianalyysi pohjaisia meikkejä, Exuviance hoitavia meikkivoiteita ja peiteaineita. Morsiusmeikin harjoittelemme etukäteen, jos asiakas niin valitsee. Meikkiä tehdessämme huomioimme aina asiakkaan omat värit, tyylin, toivomukset ja mieltymykset. Käytämme ammattitaitoamme valiten hänelle sopivimmat värit ja tyylin parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 Valikoimissamme myös myynnissä ehostustuotteita, kuten huulipunia ja huulikiiltoja joilla voit huolitella meikkisi myös meiltä lähdettyäsi jatkamaan päivääsi.

Ehostus 28 €

Pikainen ja kevyt ehostus jossa käytetään 4 tai 5 tuotetta valinnan mukaan.Meikki 49 €

Halutessasi näyttää huolitellulta tai täydellisen raflaavalta juhlapäivänä, teemme meikin tuoden asiakkaan parhaat puolet esiin.Morsiusmeikki 68 € (harjoittelulla 105 €)

Ainutlaatuiseen päivään. Teemme toiveidesi mukaisen, juhla-asuusi ja kampaukseesi sopivan meikin tuoden kauneimmat piirteesi esille. Halutessasi suunnittelemme ja harjoittelemme meikin etukäteen.

Meikkiopastus 1 h (sis. analyysi) 65 €

Sinun omat värisi huomioiden ja parhaita puoliasi korostamaan etsimme sinulle oikeat meikkivärit. Annamme sinulle ohjeita ja neuvoja miten pystyt kotona hyödyntämään eri sävyjä sekä meikkejä. Tämä voi olla vanhan meikkityylin päivitystä tähän päivään tai opetusta ihan alkeista lähtien. Annamme vinkit ja selkeät ohjeet, jotka pystyt itsekin toteuttamaan.